Ik ben Marjolein Lagrand (1967)


Vanaf 1986 heb ik gewerkt in representatieve, klantgerichte en faciliterende banen. Hier vormden mijn grote mate van oplossingsgerichtheid, verzorgende en communicatieve vaardigheden een rode draad. Het onderscheiden van hoofd- en bijzaken, en in het bijzonder goed organiseren, coördineren en plannen zijn mij op het lijf geschreven.

Als mental coach begeleid ik door middel van fotoreadings en (telefonische) consulten mens en dier naar balans. Mijn werkwijze is energetisch en praktisch. Door het constateren en opsporen van de disbalans wordt er duidelijk wat er aan de hand is en wordt de hulpvraag inzichtelijk gemaakt.

Naast www.marjoleinlagrand.nl heb ik www.eqcure.nl gericht op 
balans tussen mens en paard.


Persoonlijk advies

Ben je op zoek naar een vertrouwenspersoon, dan ben ik er voor je. Je kunt terecht met de meest uiteenlopende hulpvragen. Relatie problemen, zakelijke inzichten en stress gerelateerde problemen zijn enkele voorbeelden. Het is ook mogelijk om begeleiding te krijgen bij de ontwikkeling van je spirituele pad.

Mijn mediamieke gaven zet ik in om op jouw situatie een goed inzicht te verkrijgen plus ondersteuning te bieden.

Heb je vragen aan of over je dier?

Wat betreft de dieren. Het is mogelijk om een fotoreading aan te vragen voor jouw huisdier. Een fotoreading kan heel verhelderend, inzichtelijk of bevestigend werken.

Heb je een paard? Dan verwijs ik je graag naar www.eqcure.nl