Fotoreading


Met behulp van een foto ben ik in staat om contact maken met de energie van de afgebeelde persoon. Dit kan dus via een foto van jezelf zijn of van iemand anders (nog levend of overleden). Ook ben ik in staat om via een foto contact te maken met een dier (nog levend of overleden). De informatie die op dat moment van belang is om gekend te worden, zal ik dan door krijgen en deze informatie zal ik je dan ook vertellen.Je kunt uiteraard ook vragen stellen die ik dan zal beantwoorden. Wanneer informatie niet doorgegeven mag worden (bv omdat de gelezen persoon niet wil dat jij deze informatie weet) zal ik je dat ook vertellen. Een (foto)reading kan verheldering, duidelijkheid en ondersteuning brengen.


Een fotoreading kan via email, via de telefoon of op locatie. Dit werkt uitstekend en snel.Wanneer kan een fotoreading helpen?

 Bijvoorbeeld:

  • Wanneer er na het overlijden van een dierbare nog vragen zijn;
  • Wanneer bij een dier de achtergrond niet bekend is en het specifiek gedrag vertoont;
  • Wanneer er behoefte is aan een verdergaand inzicht in een persoonlijke situatie, die op basis van ratio niet verder kan worden opengebroken.

Consulten en readings op locatie zijn mogelijk.
Afwijkende specifieke verzoeken kunnen in overleg als maatwerk worden geleverd. Wanneer je een foto wilt laten lezen van een andere persoon dan jezelf die nog in leven is geldt wel dat je hiervoor toestemming nodig hebt van de desbetreffende persoon.Ik adviseer bij (aanhoudende) medische klachten altijd éérst een (huis)arts te raadplegen.

Een (foto)reading kan verheldering, duidelijkheid en ondersteuning brengen.